Ministerie van LNV kiest inhuurpartners

Dit artikel delen:

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) heeft nieuwe raamovereenkomsten afgesloten met tien ict-partners. LNV verwacht de komende vier jaar voor 210 miljoen euro aan ict in te huren.

De aanbesteding voor het sluiten van nieuwe raamovereenkomsten was nodig vanwege het aflopen van de huidige inhuurcontracten met een dozijn leveranciers. De overeenkomsten met een totale geraamde waarde van 210 miljoen euro hebben een looptijd van twee jaar met een twee keer opties tot verlenging van elk een jaar.

LNV heeft bij de opzet van de aanbesteding gekozen voor twee percelen: 'ict-dienstverlening' en het 'doorlenen van ict-deskundigen ten behoeve van ict-dienstverlening'. Mocht er een aanvraag voor een medewerker worden gedaan dan zal dit wel in beide percelen gebeuren.

Het eerste perceel leverde mantelcontracten met zeven leveranciers op: Atos Origin, BT, Capgemini, Brunel/ Verdonck, Klooster & Associates (VKA), Logica, Ordina en Sogeti. De drie contractanten van het tweede perceel zijn ABC Automatiseringsteam, Corso Informatica en Headfirst.

Tot de partijen die bij de vorige aanbesteding in 2005 als contractpartner werden binnengehaald, behoren: Atos Origin, Capgemini, Inter Access, Mediaan, Ordina, PricewaterhouseCoopers, Sogeti, BT Syntegra, SysQA, Vellekoop & Meesters, VKA en Vertis.

LNV-diensten

Aan de aanbesteding namen de volgende LNV-diensten mee: Dienst ICT Uitvoering (Dictu), de Algemene Inspectiedienst, de Dienst Landelijk Gebied, de Dienst Regelingen, de Plantenziektenkundige Dienst, en de Voedsel en Waren Autoriteit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-01-27T08:33:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.