Green Valley wint Vlaamse miljoenenorder

Dit artikel delen:

Softwareleverancier Green Valley heeft een order van ruim vier miljoen euro binnengesleept bij de Vlaamse overheid. Het Delftse bedrijf gaat een bestuursinformatiesysteem leveren aan Antwerpen, Gent en het Gentse OCMW.

Green Valley mag zijn bestuursinformatiesysteem Digimeente BIS leveren aan de twee grootste steden van Vlaanderen, Antwerpen en Gent, en het Gentse Ocmw (Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn. De software zal het elektronische besluitvormingsproces ondersteunen.

De opdracht omvat de aankoop, installatie en ondersteuning van de software. De realisatiedatum is eind 2009/eerste kwartaal 2010. Aansluitend is een optioneel onderhoudscontract van 10 jaar voorzien.

Green Valley Belgium voert de opdracht uit samen met het Nederlandse kantoor.
"Green Valley Belgium is wat kleiner dan Green Valley Nederland, reden voor ons om samen te werken met Nederland voor een order van deze omvang", stelt directeur Jeroen Wijnen.

De overheden verwachten dat de automatisering leidt tot een efficiëntere en goedkopere besluitvorming. Via agendapunttypes is het bijvoorbeeld mogelijk agendapunten te maken, gekoppeld aan een specifieke werkstroom voor vergaderingen. Verder kunnen met het systeem notulen beheerd worden en voorziet het in rapportering en opvolging van besluiten. Ook is het mogelijk om de vooruitgang en status van agenda's en agendapunten op te vragen, ook tijdens zittingen.

Green Valley verkoopt frontoffice-oplossingen aan met name overheidsinstellingen. Het levert bijvoorbeeld met Logica (hoofdaannemer) de oplossing Digimeente Midoffice aan gemeenten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-02-02T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.