Wie gunt wat?

akkoord gunnen

Veel ict-opdrachten worden verstrekt via een aanbestedingstraject. Computable zet de publiek gemaakte gunningen regelmatig op een rijtje.

Hanzehogeschool Groningen in zee met Cordys

Cordys Nederland gaat voor de Hanzehogeschool Groningen een studenteninformatiesysteem ontwikkelen. De hogeschool stelt daarbij als eis dat de leverancier zoveel mogelijk gebruik maakt van standaardpakketten en standaardprogrammatuur. Cordys, opgericht door Jan Baan, levert business process management (bpm) oplossingen. Het bedrijf won de aanbesteding van vier andere meedingers.

Hoogezand/Slochteren bestellen opslagspullen bij Isit

De gemeenten Hoogezand-Sappemeer en Slochteren hebben een order voor opslag-infrastructuur en aanverwante dienstverlening gegund aan Isit. Deze opslagspecialist uit Naarden werkt met partners als EMC, Netapp en VMware. De waarde van de opdracht is ruim twee ton.

Wigo4it is goedkoop uit met Priority

Wigo4it, het samenwerkingsverband van de sociale diensten van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, kondigde eind maart aan een netwerkopdracht aan Priority te verstrekken. De telecomoperator gaat er de komende vier jaar voor zorgen dat de vier steden verzekerd raken van een redundante glasvezelverbinding naar de Wigo4it datacenters in Den Haag en Rotterdam. Uit de gunning blijkt nu dat de order een waarde heeft van 850.980 euro in plaats van de eerder geschatte 2,4 miljoen euro. Er waren in totaal vijf inschrijvers.

Océ sluit contract met Orion Scholen

Orion Scholen uit Eindhoven heeft met Océ een all-in lease-overeenkomst gesloten voor printers, multifunctionals en hoogvolume apparatuur. Het contract heeft een looptijd van een jaar. De waarde van de overeenkomst bedraagt een paar ton.

Winterswijk trekt MSA aan

De gemeente Winterswijk heeft een tweejarige raamovereenkomst met een optie tot verlenging van twee maal één jaar gesloten met de MSA-ICT Groep uit Houten. Het contract heeft betrekking op de levering van 300 ultra SFF PC's (mini-desktops), 300 beeldschermen, 50 notebooks en aanverwante dienstverlening.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-11T14:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.