Wie gunt wat?

akkoord gunnen

Veel ict-opdrachten worden verstrekt via een aanbestedingstraject. Computable zet de publiek gemaakte gunningen regelmatig op een rijtje.

Aa en Hunze haalt PQR binnen

De gemeente Aa en Hunze is in zee gegaan met PQR. Deze hardwarespecialist zal bij de Drentse gemeente de inmiddels afgeschreven technische ict-infrastructuur vervangen die voornamelijk in het gemeentehuis in Gieten staat. In de nieuwe opstelling staan servervirtualisatie en opslagconsolidatie centraal. Waarschijnlijk zullen een twin-rekencentrum, server based computing en VOIP-telefonie worden ingevoerd. Het contract heeft een waarde van 210.000 euro (zonder BTW).

PQR wint ook bij Bronckhorst

Na een aanbestedingstraject met vijf kandidaten heeft de gemeente Bronckhorst PQR geselecteerd als partij die de vervanging en uitbreiding van de technische infrastructuur gaat regelen. De automatiseerder zal de server- en opslagomgeving van de Gelderse gemeente vervangen en gegevens en programmatuur naar de nieuwe omgeving migreren. Ook sluit de gemeente een vierjarig onderhoudsovereenkomst met PQR.

Dimension Data vervangt poorten bij RUG

De Rijksuniversiteit Groningen heeft met Dimension Data een vierjarige raamovereenkomst (met tweemaal de optie tot verlenging met een periode van een jaar) gesloten voor de levering van netwerkcomponenten. Reden is de ouderdom van de huidige netwerkcomponenten. Het betreft zo'n 21.000 poorten in de accesslaag. De vervanging zal per universiteitscomplex plaatsvinden.

KPN levert e-bericht aan de Belastingdienst

KPN mag een elektronische berichtendienst leveren voor nagenoeg alle berichtstromen van en naar de Belastingdienst. De totale looptijd van de overeenkomst voor deze dienst (Elektronisch Berichtenverkeer Belastingdienst) bestaat uit minimaal vijf jaar exploitatie vermeerderd met de tijd voor de inrichting, oplevering en migratie plus de mogelijkheid om de overeenkomst twee maal voor de duur van twee jaar te verlengen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-06-02T09:12:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.