Wie gunt wat?

Dit artikel delen:
akkoord gunnen

Veel ict-opdrachten worden verstrekt via een aanbestedingstraject. Computable zet de publiek gemaakte gunningen regelmatig op een rijtje.

Logica en Inter Access adviseren KMAR

Het ministerie van Defensie heeft twee informatiebeveiligingsadviseurs aangetrokken: Logica en Inter Access. Zij worden ingezet bij de Kmar (Koninklijke Marechaussee) en werden geselecteerd uit een groep van acht meedingers. De Kmar verwacht voor 270.000 euro (zonder BTW) aan diensten af te nemen.

Topicus mag Haags EKD bouwen

De gemeente Den Haag heeft Topicus uit Deventer aangetrokken voor het leveren van een elektronisch kinddossier (ekd) aan de Jeugdgezondheidszorg in de regio Haaglanden. Het systeem moet gebaseerd zijn op een ekd-toepassing die al ontwikkeld is. Het leveren van maatwerk om speciale functionaliteit toe te voegen is mogelijk. Topicus, dat beschikt over een toepassing voor elektronische medische dossiers, werd verkozen boven drie andere kandidaten. Het contract heeft een looptijd van 2,5 jaar.

Utrechts Virtueel Loket gaat naar Axtion

De acht gemeenten van Samenwerkende gemeenten Utrecht West (SUW) plus Maarssen werken aan het project, TeleWeide. Hierbij worden virtuele loketten in dorpshuizen gebouwd voor het introduceren en koppelingen van breedbandtoepassingen voor inwoners. Axtion uit Emmen heeft de opdracht gekregen voor de 'realisatie en exploitatie virtuele loket, project Teleweide'. 

Ventus helpt ministerie van VWS

Ministerie van Verkeer en Waterstaat heeft Ventus information & Finance Executives uit Heerenveen ingehuurd als systeembeheerder en sitemanager/projectmanager voor de helpdesk (LSU: Local Service Unit) van het RIKZ (Rijksinstituut voor Kust en Zee). Met de twee opdrachten is in totaal ruim een miljoen euro gemoeid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wat betreft RIKZ (V&W): Interessant, toen ik daar 1,5 jaar geleden vertrok, was dit instituut opgeheven. Zegt weer eens iets over het gezwalk met reorganisaties bij de overheid.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-06-15T16:23:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.