Wie gunt wat?

Dit artikel delen:
akkoord gunnen

Veel ict-opdrachten worden verstrekt via een aanbestedingstraject. Computable zet de publiek gemaakte gunningen regelmatig op een rijtje.

Anna Paulowna kiest Inter Access

Inter Access gaat voor de gemeente Anna Paulowna een ict-omgeving inrichting voor circa honderd tot 130 werkplekken. Ook draagt de automatiseerder zorg voor het regelen van (aanvullende) licenties en hardware, waarvoor de gemeente een 'producten- en dienstencatalogus' zal samenstellen. Het contract met Inter Access, dat acht concurrenten achter zich liet, heeft een looptijd van vier jaar.

Strukton regelt Haagse reisinformatie

De dienst Stadsbeheer van de gemeente Den Haag heeft Strukton Rail Installatietechniek aangewezen voor de levering van reisinformatie voor het busstation Zoetermeer Centrum-West. Strukton is verantwoordelijk voor de levering, de montage en het onderhoud van negen reizigersinformatiedisplays, inclusief de lokale aansturing, en krijgt daarvoor ruim 217duizend euro (zonder BTW).

MSA ICT levert studiespullen aan Amstelveen

MSA ICT uit Houten is door de gemeente Amstelveen aangetrokken voor het leveren van studie-pc's. Het betreft 400 pc's met 'toebehoren' (printer, monitor, muis, toetsenbord, hardware, besturingssysteem alsmede tekstverwerkingssoftware, benodigde bekabeling en dienstverlening). De looptijd van de raamovereenkomst bedraagt twee jaar.

Gemeente Zwolle gaat in zee met Raet

De gemeente Zwolle en Raet hebben een vijfjarige overeenkomst getekend voor het gebruik van Raet Online. Dit personeelsinformatiesysteem biedt allerlei zelfservicemogelijkheden. Daarmee beoogt de gemeente de dienstverlening voor haar 1200 werknemers te verhogen en op de pz-kosten te kunnen besparen.

Justitie bestelt bij Corporate Express

Het bestuursdepartement van het ministerie van Justitie bestelt na een Europese aanbesteding bij Corporate Express kantoorartikelen en 'computersupplies' ter waarde van 3,5 miljoen euro. De looptijd van de overeenkomst is drie jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-07-27T09:59:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.