Wie gunt wat?

akkoord gunnen

Veel ict-opdrachten worden verstrekt via een aanbestedingstraject. Computable zet de publiek gemaakte gunningen regelmatig op een rijtje.

CVO kiest drie it-partners

CVO Zuid-West Friesland heeft een raamovereenkomst met drie leveranciers gesloten voor het leveren van ict-middelen. De stichting voor christelijk voortgezet onderwijs koos voor Bossers & Cnossen, ISL Automatisering en SCC Services. De geschatte waarde slingert rond de 750duizend euro.

Printapparatuur van Océ vindt aftrek

Het Nederlandse kopieer- en printconcern Océ heeft in korte tijd diverse gemeentecontracten binnengesleept. Zo willen de gemeentes Asten, Gemert- Bakel, Laarbeek en Someren bij de fabrikant print- en kopieerapparatuur aanschaffen, net als de gemeente Haarlemmermeer (die het multifunctionele afdrukapparatuur noemt). De gemeente Hoogeveen plaatste bij het concern uit Venlo een bestelling van 160duizend euro (vierjarig contract). Overigens heeft deze Drentse gemeente tevens een order voor reproductiemachines gegund aan Infotec, maar dan wel voor bijna drie ton.

Drechtsteden belt met KPN en Tele2

De Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden heeft zijn telefonie ondergebracht bij KPN en Tele2. KPN zorgt voor de levering en het onderhoud van de telefonie-infrastructuur (vier jaar) en de mobiele telefonievoorzieningen (drie jaar), Tele2 heeft het perceel 'vaste telefonie, aansluitingen en tikken' voor drie jaar verworven. De activiteiten hebben betrekking op circa 3330 werkplekken.

Noord-Brabant huurt beheerkennis in

De Provincie Noord-Brabant heeft extra behoefte aan diensten en -advisering op het gebied van ict-beheer. Voor de periodieke inhuur van experts heeft zij na een aanbesteding uit 21 inschrijvingen drie partijen geselecteerd: Acknowledge Tender Desk, Getronics en Lanscape. De raamovereenkomst heeft een looptijd van twee jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij KPN

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-08-03T13:45:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.