Logica vernieuwt ERP bij Brabants waterschap

Wie gunt wat?

Dit artikel delen:
akkoord gunnen

Het Waterschap Brabantse Delta heeft voor de vervanging van zijn systeem voor enterprise resource planning (erp) Logica aangetrokken. De automatiseerder tekende een raamovereenkomst van tien jaar. In mei 2010 gaat het eerste stuk online. Dit blijkt uit een recente inventarisatie van overheidsgunningen in ict-land. Computable zet deze gunningen regelmatig op een rijtje.

Waterschap Brabantse Delta in zee met Logica

Het Waterschap Brabantse Delta is bezig met een grote vernieuwing van zijn versnipperde omgeving voor enterprise resource planning. De organisatie wil één GAS (Geïntegreerde Applicatie Suite) op basis van de Oracle E-Business Suite release 12 en Hyperion-software. Als externe leverancier is Logica voor tien jaar aangetrokken. De automatiseerder zorgt voor de levering, installatie, implementatie en het onderhoud en het beheer van het systeem. Het betreft de processen: financiën, projecten, planning en controle, en inkoop (en eventueel personeelszaken). In mei gaat het eerste budgetteringsdeel online. Het aantal licenties is gebaseerd op 550 gebruikers. Het totale budget van GAS (inclusief interne kosten) bedraagt 2,9 miljoen euro.

Gemeente Leudal gunt aan Extravar

De Limburgse gemeente Leudal (Heythuysen en omgeving) heeft voor de consolidatie van zijn SAP-Unix-servers Extravar aangetrokken. Deze partij uit Zoetermeer voert ook het onderhoud uit. De overeenkomst heeft een waarde van 302.802 euro.

Provincie Noord-Brabant kiest Dell voor Oracle

De provincie Noord-Brabant heeft behoefte aan een eenmalige uitbreiding van de beschikbare licenties voor een aantal Oracle-producten, inclusief upgrade en support. Na een aanbesteding is een vierjarige raamovereenkomst met Dell gesloten. Dell werd gekozen boven vier andere inschrijvers: Inter Access, Truston Solution, Software One en SLTN.

Ciber regelt e-formulier bij VROM

CIiber heeft digitale formulieren ontwikkeld voor het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM). De oplossing is gebaseerd op Adobe-technologie ( LiveCycle Enterprise Suite). Doel ervan is het verkorten van de doorlooptijd voor het aanmaken van nieuwe formulieren en het makkelijker maken van het beheer ervan door het gebruik van een centrale server. Ook zijn de digitale formulieren in de nieuwe Rijkshuisstijl uitgevoerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-10-12T16:44:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.