Prorail laat BT IP-telefonie invoeren

Wie gunt wat?

Dit artikel delen:
akkoord gunnen

ProRail heeft een vierjarig miljoenencontract met BT afgesloten. De overeenkomst omvat het ontwerp, de bouw en het beheer van een IP-telefonieoplossing die vaste en mobiele telefonie samenbrengt. Dit blijkt uit een recente inventarisatie van overheidsgunningen in ict-land. Computable zet deze gunningen regelmatig op een rijtje.

De miljoenenopdracht van ProRail voor BT omvat de integratie van vast/mobiel, integratie van het nieuwe IP-telefonieplatform met gebruikers op bestaande systemen, callcentre-functionaliteiten en vierentwintig uur per dag ondersteuning. Naar aanleiding van het vervangen van de bestaande telefooncentrales heeft de spoorbeheerder besloten medewerkers een mobiele telefoon te geven, tenzij de functie anders vereist. Daarmee wil het bedrijf het aantal vaste telefoons fors verminderen. Bij het project, eind eerste kwartaal 2010 gereed, zijn 3200 medewerkers betrokken.

Pallas Athena levert klaagsoftware aan LNV

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) schreef een openbare aanbesteding uit voor de aanschaf, implementatie en ondersteuning van een standaardpakket dat bezwaar- en beroepsprocedures ondersteunt. De software is bedoeld voor circa honderdtwintig juridische medewerkers de Dienst Regelingen van LNV. Pallas Athene mag dit pakket voor 200.000 euro leveren.

Enigmatry beheert kennisbank voor ministerie BZK

Enigmatry uit Rotterdam mag voor het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de kennisbank Kosmos beheren, verbeteren en doorontwikkelen. In deze database staan statistische informatie en rapportages op het gebied van arbeidszaken en management in de publieke sector te staan. Het contract heeft een looptijd van een jaar met tweemaal een optie tot verlengen met telkens één jaar.

Gemeente Amstelveen kiest Gouw IT

De gemeente Amstelveen heeft voor zijn Integraal Belastingsysteem 2008 het bedrijf Gouw Informatietechnologie uit Zaltbommel aangetrokken. Gouw levert en implementeert een informatiesysteem voor taxaties, het uitvoeren van de Wet WOZ, het heffen van gemeentelijke belastingen en het innen en dwanginvorderingen gemeentelijke belastingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-10-26T16:03:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.