Leidschendam-Voorburg kiest inhuurpartners

Dit artikel delen:

De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft voor drie percelen inhuurpartners geselecteerd. Het betreft tweejarige raamovereenkomsten voor de percelen projectleiding & architectuur, systeemontwikkeling & realisatie en beheer. De uitverkoren partijen zijn Itility, Vanderlet, Zeppelin, Cimsolutions, Lanscape, Brunel en Atos Consulting. In totaal waren er 47 inschrijvingen. De geraamde waarde van de contracten bedraagt 1,5 miljoen euro.

Voor het perceel projectleiding & architectuur selecteerde Leidschendam-Voorburg Itility, Vanderlet en Zeppelin. Bij het tweede perceel (systeemontwikkeling & realisatie) gaat het om Cimsolutions, Itility en Lanscape. Perceel drie (beheer) leverde als winnaars op: Atos Consulting, Brunel en Cimsolutions.

De raamcontracten, bedoeld voor het inhuren van project- en beheermedewerkers, hebben een looptijd van twee jaar met een optie tot verlenging van twee keer één jaar. De totale uitgave aan het inhuren bedraagt naar schatting 1,5 miljoen euro, dat is exclusief de maximale verlenging van de contracten. Voorbeelden van projecten waarvoor ict-diensten nodig zijn, zijn de aanpassingen van vergunningensystemen vanwege de WABO, het technisch completeren van de midoffice, een upgrade van MS Office en de koppelingen van het datadistributiesysteem met het gegevensmagazijn en de basisregistraties.

Organisatie

De Gemeente Leidschendam-Voorburg bestaat uit Leidschendam, Voorburg en Stompwijk met bijna 75.000 inwoners. De ambtelijke organisatie telt ongeveer 700 medewerkers. De ict-afdeling bestaat uit 21 medewerkers en beheert ruim vierhonderd applicaties, op ongeveer honderd servers en 29 databases op basis van Oracle. De afdeling ontwikkelt zelf geen systemen, maar implementeert via standaardapplicaties of maatwerk door leveranciers (onder andere Centric, Circle Software, UrbiData, Exxelence en Seneca).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-11-25T11:20:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.