Ordina krijgt eerste gunning in megatender CJIB

Dit artikel delen:

Het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB) heeft Ordina aangetrokken om mee te helpen met nieuwe ontwikkelactiviteiten. De mantelovereenkomst hoort bij een grote aanbesteding van ict-diensten. Het betreft capaciteitsinhuur, projectwerk en uitbesteding. In totaal gaat het naar verwachting om ict-diensten met een waarde van 85 miljoen euro voor de komende vijf jaar. Het CJIB wil maximaal negen partners aantrekken.

Het CJIB (ruim duizend medewerkers) wil zijn informatiehuishouding de komende jaren op tal van punten vernieuwen. De uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Justitie krijgt steeds meer taken (bijvoorbeeld op het gebied van inningen) te verwerken, niet alleen voor Justitie maar ook voor andere overheden. Hierdoor moeten de ict-organisatie en de interne processen worden aangepast om alle taken efficiënt te kunnen blijven verwerken. Qua ict-vernieuwing kan het CJIB dit niet alleen af. Voor het verder automatiseren en standaardiseren van de eigen processen is Ordina aangetrokken.

De mantelovereenkomst met deze automatiseerder is een uitvloeisel van een grote aanbesteding van ict-diensten die het CJIB dit jaar uitschreef. Deze tender bestaat uit drie percelen: exploitatie, systeemontwikkeling (inhuur en projecten) en een makelaarsfunctie. Het CJIB wil maximaal negen partners aantrekken, waarvan Ordina de eerste is. Het bedrijf is geselecteerd als mantelpartij voor de percelen exploitatie en systeemontwikkeling. De uitvoeringsorganisatie verwacht in totaal voor 85 miljoen euro aan diensten nodig te hebben in de komende vijf jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wat een voorbarig bericht. Blijkbaar wordt door Computable klakkeloos persberichten overgenomen zonder te checken of e.e.a. klopt.

Zie jullie vervolg bericht van deze morgen over de andere mantelpartijen. Niks een Ordina als eerste dus. Ordina bracht alleen als eerste het pers bericht uit.

Wat wil Computable hiermee beinvloeden?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-08T13:30:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.