PQR levert Aalburg centrale serveromgeving

Dit artikel delen:

PQR richt een centrale serveromgeving in voor de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Het drietal heeft de intentie om nauw te gaan samenwerken op ict-gebied. Er komt een gezamenlijke ict-afdeling die bij de gemeente Aalburg domicilie krijgt. In het eerste kwartaal van 2010 moeten circa 350 gebruikers de gedeelde ict-omgeving kunnen gebruiken.

PQR heeft een vierjarige overeenkomst (met een optie tot verlenging van eenmaal 1 jaar) gesloten voor de levering, de installatie, de configuratie en het onderhoud van een centrale serveromgeving. De betrokken gemeenten beschikken nog over eigen serverapparatuur in Wijk en Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Deze opstelling wordt vervangen door de redundant uitgevoerde centrale serveromgeving, met Aalburg als centrumgemeente en een locatie in Woudrichem als uitwijk. PQR is gekozen uit elf partijen die meedongen naar deze opdracht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-15T14:36:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.