CJIB gunt derde perceel aan IT Staffing

Dit artikel delen:

Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) heeft het derde en laatste perceel voor ict-diensten gegund aan IT-Staffing-dochter OC Centor. Het gaat om de makelaarsfunctie: het aanbieden van inhuurkrachten en het doorleveren van kandidaten die het CJIB zelf vindt, indien een van de andere mantelpartijen geen geschikt personeel kan leveren. Met de opdracht is een geschatte waarde van zes miljoen euro gemoeid over de periode 2010-2014.

IT-Staffing OC Centor is onderdeel van detacheringshuis IT-Staffing. OC Centor houdt zich sinds 1999 vooral bezig met het detacheren van ervaren freelance Oracle- en Java-specialisten.

CJIB maakte eerder de mantelpartijen voor de twee andere percelen bekend. In de oorspronkelijk aanbestedingsopzet ging het nog om een totale geschatte waarde van 85 miljoen euro. In de gunninguitslag is dit bijgesteld naar een dikke vijftig miljoen euro. Er schreven in totaal 28 partijen in op de inschrijving.

De uiteindelijke verdeling van de uitverkoren mantelpartijen is als volgt:
- perceel 1 (exploitatie): Logica, Ordina en BT. De geraamde waarde is de komende vijf jaar negen miljoen euro (was vijftien miljoen euro).
- perceel 2 (systeemontwikkeling: inhuur en projecten): Atos Origin, Capgemini, Logica, Ordina en Sogeti. De geraamde waarde is de komende vijf jaar 36 miljoen euro (was zestig miljoen euro).
- perceel 3 (makelaarsfunctie): IT Staffing OC Centor. De geraamde waarde is de komende vijf jaar zes miljoen euro (was tien miljoen euro).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-29T13:10:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.