UWV bereidt tenders beheer en hardware voor

Dit artikel delen:

Uitvoeringsinstantie UWV wil rond de zomer een nieuwe aanbesteding uitschrijven voor het beheer van de kantoorautomatisering en het netwerk. Ook komt er een aanbesteding voor nieuwe hardware. De integratie van het CWI wordt hierin meegenomen.

Momenteel voert Getronics nog het beheer van de kantoorautomatisering en het netwerk van het UWV uit. Bij het voormalige CWI, dat in 2009 is ingevoegd bij het UWV, is contractueel Atos Origin nog verantwoordelijk voor het werkplekbeheer. Het netwerkbeheer van het 'oude' CWI is in handen van KPN/Getronics (met Tele2 als onderaannemer).

'Dit jaar brengen we rond de zomer een kavel naar de markt voor het uitbesteden van de gemeenschappelijke infrastructuur voor de kantoorautomatisering en het netwerk', vertelt ict-directeur Thijs Vervaat van het UWV. 'En er komt een integrale aanbesteding voor hardware.'

Het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen) telt zo'n twintigduizend medewerkers en beschikt over ruim honderdtwintig vestigingen van UWV Werkbedrijf. Daarnaast kent UWV 27 kantoren. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-02-03T13:34:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.