Noord-Hollandse gemeenten kiezen Sharp

Dit artikel delen:

Sharp heeft een vijfjarig contract gesloten met vier Noord-Hollandse gemeenten voor de levering, het beheer en het onderhoud van multifunctionals en de bijbehorende softwareoplossingen. Het betreft de gemeenten Beemster, Landsmeer, Waterland en Zeevang die gezamenlijk circa 47.000 inwoners tellen. Het Japanse print- en elektronicaconcern vervangt de huidige diversiteit aan apparatuur door een multifunctioneel park.

Een belangrijke wens van de gemeenten Beemster, Landsmeer, Waterland en Zeevang was het terugbrengen van de huidige afdruk-, scan- en kopieerfaciliteiten naar één uniform multifunctioneel park. Door de standaardisatie kan het beheer eenvoudiger en kunnen de kosten ervan omlaag. Het Noord-Hollands kwartet gemeenten was in de gezamenlijke aanbesteding tevens op zoek naar software voor scannen en follow me-printing.

Sharp, met in Nederland een vestiging in Houten, levert naar schatting 23 laagvolume multifunctionals en vier hoogvolume multifunctionals voor jaarlijks 3,3 miljoen stuks afdrukken zwart en honderdvijftigduizend stuks afdrukken kleur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Lijkt een mooie opdracht voor Sharp. Een goed initiatief om voor MF's te kiezen. Pas op voor het volume kleurenafdrukken, gemeenten! Forse overschrijding van dit aantal ligt op de loer, omdat het printen 'zo gemakkelijk gaat'. De kosten lopen dan (te) hoog op. Ik spreek uit ervaring.
Succes, John

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-03-29T11:39:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.