Capgemini in dienst bij Politieacademie

Dit artikel delen:

Capgemini gaat voor de Politieacademie een nieuw onderwijsadministratiesysteem (Noas) implementeren. Het is bedoeld voor de studentenregistratie en de administratie van de studievoortgang, het maken van roosters en het verstrekken van managementinformatie. Dit project Noas maakt deel uit van een traject om het applicatielandschap bij de Politieacademie te vervangen. Eerder al kreeg Unisys de opdracht een kandidaatvolgsysteem te ontwikkelen.

De opdracht van Capgemini is tweeledig: opleveren inclusief testen van Noas en het verzorgen van het technisch applicatiebeheer. De automatiseerder zal in dit kader ook de opleiding en training van de medewerkers van de Politieacademie verzorgen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Er zal wel weer een gedrocht van een applicatie gebouwd worden in India. Succes ermee Politieacademie.

Nou, goed hoor. Ik heb het idee dat zo´n beetje elke middelbare school zoiets heeft. Waarom moet er nou weer voor heel veel (belasting-) geld een nieuw systeem gebouwd worden . . . . .

Jullie zijn slecht geïnformeerd bij Computable ;-)
Het studentregistratiesysteem wordt het bestaande Osiris, het roosterpakket het bestaande Syllabus Plus.
De ambitie om dit alles dit jaar nog in te voeren lijkt onhaalbaar, gezien doorlooptijden bij andere onderwijsinstellingen. Hopelijk heeft de politieacademie goed risicomanagement gedaan, maar ik wed dat we begin 2011 lezen over miljoenenoverschrijdingen bij dit project.

Een goede keuze van de Politieacademie. Recente implementaties van OSIRIS, Universiteit Twente en TU Delft,heeft aangetoont dat dit zonder noemenswaardige problemen binnen budget en planning gerealiseerd kan worden.Niks maatwerk, maar twee Best of Breed oplossingen in het onderwijsveld.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-04-28T16:17:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.