Fiscus kiest nieuwe looncontrolesoftware

Dit artikel delen:
Belastingdienst fiscus

Eikelboom & De Bondt IT Services levert een looncontroleprogramma aan de Belastingdienst. Met de zesjarige order is een bedrag van 556.000 euro gemoeid. Medewerkers van de fiscus gebruiken de software voor het uitvoeren van loonberekeningen en correcties. De financiële dienstverlener uit Leusden voert onder de naam 'PayCheck' een softwarepakket waarmee pro forma loonberekeningen kunnen worden gemaakt.

De fiscus schreef een aanbesteding uit voor de levering van een loonberekeningsprogramma, inclusief het beheer en het onderhoud. Middels dit programma moeten zogeheten veld- en kantoortoetsers van de Belastingdienst loonberekeningen (netto-bruto en bruto-netto) en correcties op deze berekeningen kunnen uitvoeren. Dit in relatie tot de in Nederland geldende wetten en regelgeving.

Eikelboom & De Bondt IT Services is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor het maken van gecompliceerde loonberekeningen, het voeren van salarisadministraties, het doen van belastingaangiftes en loonheffingencontrole. Het bedrijf uit Leusden was de enige inschrijver bij deze aanbesteding.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-20T15:35:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.