CIO Thijs Vervaat vertrekt bij UWV

Opvolger Frans Haverkamp komt van Eneco Energie

Dit artikel delen:

Thijs Vervaat, de huidige chief information officer (cio) bij het UWV, verlaat de uitvoeringsorganisatie. Zijn opvolger is Frans Haverkamp die nu nog cio bij Eneco Energie is. Vervaat heeft de afgelopen twee jaar de ict-organisatie in rustiger vaarwater weten te brengen en een nieuwe structuur ingevoerd. Hij wil zich nu weer gaan richten op nieuwe interimopdrachten en bedrijfsadvisering.

Thijs Vervaat vertrekt 15 oktober bij het UWV. Zijn opvolger Frans Haverkamp is nog werkzaam als cio bij Eneco Energie en treedt per 1 januari 2011 officieel in dienst bij het UWV. Volgens de uitvoeringsinstantie heeft Haverkamp ruime ervaring in ict-dienstverlening in zowel operationele als commerciële functies. De laatste vijftien jaar heeft hij vooral managementposten bekleed. Met de komst van Haverkamp wordt de ingezette koers onder de leiding van Vervaat voortgezet en is de continuïteit in het ict-leiderschap geborgd, aldus de woordvoering van het UWV.

Het UWV heeft Vervaat in de afgelopen twee jaar de rust teruggebracht in de ict-organisatie. In een verklaring wijst het UWV er op dat het systeemlandschap verder vorm heeft gekregen, er in overleg met de bedrijfsonderdelen en het ICT-bedrijf meerjarige ontwikkelplannen zijn opgesteld en met de belangrijkste ict-partners, zoals IBM, langdurige samenwerkingsovereenkomsten zijn gesloten. Ook heeft Vervaat gezorgd voor een herinrichting van de ict-structuur binnen UWV en kostenreductieplan in lijn met de aanbevelingen uit een Gartner-onderzoek.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-10-01T11:28:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.