RDW kiest nieuwe inhuurpartners

Dit artikel delen:

De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) heeft nieuwe raamcontracten gesloten voor het inhuren van ict-personeel. De uitvoeringsinstantie, onderdeel van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, verwacht in het komende jaar zo’n acht miljoen euro kwijt te zijn aan externe inhuurkosten. Tot de uitverkoren raampartners horen Atos Origin, Brunel, Capgemini, Centric, Cimsolutions, Deloitte Consulting, Eclipse, Getronics, ICT Partners, Itaq Interim Professionals, KZA, Logica, Ordina, Pecoma, Task24, Ventus en Verdonck, Klooster & Associates.

De aanbesteding van de Dienst Wegverkeer in Veendam bestaat uit vijf percelen. RDW schatte bij de uitschrijving ervan het komende jaar ruim acht miljoen euro uit te geven aan externe ict-klussen. De raming kan echter lager uitvallen omdat uit het gunningsoverzicht blijkt dat een aantal geselecteerde partijen lagere offertes hebben uitgebracht dan de geraamde RDW-waarde per perceel.

Percelen

Het eerste perceel betreft advies- en architectuurwerkzaamheden. Daarbij worden raamcontracten gesloten met Atos Origin, Cimsolutions, Logica, Ordina en VKA.

Het tweede perceel gaat om ontwikkelwerk (onder andere Delta Cobol ). Hiervoor zijn geselecteerd: Capgemini, Cimsolutions, Deloitte Consulting, Ordina en Task24. Aan de ontwikkelklussen verwacht de RDW het meeste geld kwijt te zijn: 2,5 miljoen euro, daar waar de andere percelen tussen de 1,3 en 1,6 miljoen euro worden begroot.

Perceel drie handelt om testen. RDW heeft hiervoor mantelovereenkomsten in petto met Capgemini, Centric, EclipseIT, KZA en Logica.

Het vierde perceel (beheer) kent als winnaars: Brunel, Centric, ICT Partners, Ordina en Pecoma. Bij deze eerste vier percelen draait het om ‘uurtje, factuurtje'-werk en om uitgevraagde projecten.

Bij perceel vijf gaat het alleen om de inlening van ict-managementcapaciteit. RDW gaat hierbij in zee met Cimsolutions, Getronics, Itaq Interim Professionals, Ventus en VKA.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-10-18T13:35:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.