Rotterdam gunt Centric en Vosko opdrachten

Dit artikel delen:

De gemeente Rotterdam heeft de levering van hardware en het onderhoud daarop gegund aan Centric IT Solutions en Vosko Networking. De komende vier jaar mag Centric de desktops, laptops, workstations, thin clients en beeldschermen leveren, alsook de servers en storage, inclusief het onderhoud. Vosko levert de komende vier jaar de netwerkcomponenten en het onderhoud daarop.

Rotterdam selecteerde Centric en Vosko op basis van de economisch meest voordelige prijs. De twee percelen die Centric won, zijn eind december 2010 gegund. Het perceel van Vosko is al eind augustus 2010 aanbesteed. De gemeente Rotterdam beschikt over ruim 14.000 werkplekken, waarvan 2500 tot 3500 werkplekken de komende vier jaar door Centric worden voorzien van apparatuur.

Centric gaat dus ook nieuwe servers en storage aan Rotterdam leveren. Ook onderhoudt het Goudse bedrijf de huidige Dell-, HP- en NetApp-apparatuur. Vosko Networking wordt verantwoordelijk voor de levering van netwerkcomponenten en gaat het onderhoud doen op de reeds aanwezige Cisco-, Nortel- en TippingPoint-hardware.

KPMG en RDW

De afgelopen tijd doet Centric het goed, het bedrijf wist naast de gemeente Rotterdam nog twee opdrachten binnen te halen. Zo helpt de ict-dienstverlener accountantskantoor KPMG met het beheer van vierduizend werkplekken, verdeeld over veertien locaties. Ook brengt de Rijksdienst Wegverkeer (RDW) zijn servicedesk onder bij Centric.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-01-18T15:18:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.