Forehand grijpt naast gunning Rotterdam

Dit artikel delen:

Het Rotterdamse bedrijf Forehand Electronic Extensions heeft een kort geding verloren tegen de gunning van werkplek- en opslagapparatuur door de gemeente Rotterdam aan Centric IT Solutions. Na tussenkomst van Centric verwierp de president van de rechtbank Rotterdam de eis van Forehand en kon de gemeente de percelen voor de levering van werkplekhardware en opslagapparatuur met onderhoud bij Centric onderbrengen.

Centric kreeg de twee percelen daarom pas eind december 2010 gegund, terwijl het derde perceel, het leveren van netwerkcomponenten, inclusief onderhoud, al eind augustus 2010 naar Vosko Networking ging. Forehand Electronic Extensions was door de gemeente Rotterdam uitgesloten van deelname aan het perceel voor de levering van desktops, laptops, workstations, thin clients en beeldschermen, omdat het niet aan de eisen voldeed. Daarnaast kreeg Forehand het perceel voor de levering van servers en storage met het onderhoud niet gegund omdat ze niet de economisch meest voordelige zouden zijn.

Forehand was het niet met de beslissingen van de gemeente eens en spande een kort geding aan. Tevergeefs, want op 20 december 2010 werd het Rotterdamse bedrijf in het ongelijk gesteld en draaide het uiteindelijk op voor alle proceskosten van alle betrokkenen. Een dag later gunde de gemeente Rotterdam de werkplek- en opslagapparatuur definitief aan Centric.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-01-19T11:11:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.