Topicus bouwt e-kinddossier GGD Zeeland

Dit artikel delen:

GGD Zeeland heeft na een aanbesteding Topicus uit Deventer aangetrokken voor het realiseren van een digitaal dossier voor de jeugdgezondheidszorg. Gemiddeld moeten er op werkdagen zo'n honderdveertig gebruikers gelijktijdig gebruik kunnen maken van dit elektronisch kinddossier. Het contract heeft een looptijd van vijf jaar.

De opdracht omvat naast de realisatie van het elektronisch dossier de levering van de licenties, de ondersteuning bij de installatie en inrichting van de sofware, het geven van opleidingen, het realiseren van koppelingen, de hosting van de infrastructuur en het onderhoud.

Topicus scoorde in de afgelopen jaren vergelijkbare opdrachten bij de GGD Zaanstreek Waterland, HGM-STMG-KWV Gelderland Midden, GGD Regio Nijmegen, de Jeugdgezondheidszorg (JGZ) in de regio Haaglanden en Stichting Icare. Het bedrijf heeft het pakket de KD+-software voor de ontwikkeling van een elektronisch kinddossier en het digitaliseren van papieren dossiers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-02-07T11:43:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.