Europa pompt 115,5 miljoen in ICT-innovatie

Dit artikel delen:
Subsidie

De Europese Commissie stelt 115,5 miljoen euro beschikbaar voor innovatieve ict-projecten die het publieke belang dienen. Tot 1 juni 2011 kunnen bedrijven voorstellen indienen om voor een subsidie in aanmerking te komen. Het programma is onderdeel van de Digitale Agenda van de Europese Commissie, waarvoor eurocommissaris Neelie Kroes verantwoordelijk is.

De subsidieregeling valt onder het Europese ICT Policy Support Programme (ICT PSP). Er komen in totaal twee soorten projecten in aanmerking voor financiering: projecten die voortbouwen op lopende initiatieven en voor een gemeenschappelijk en geïntegreerde benadering van ict-technologie zorgen (Pilot A) en projecten die ict-innovatie in de publieke en de private sector demonstreren (Pilot B). De projecten die subsidie gaan krijgen, moeten uiterlijk begin 2012 starten.

Het ict-programma maakt deel uit van het Europees Kaderprogramma voor Concurrentievermogen en Innovatie (KCI).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wedden dat het grootste deel weer gaat naar opleidingstrajecten voor oost-europeanen? Zodat de werkgevers zich weer kapot kunnen lachen bij de gedachte aan zoveel spotgoedkoop personeel?

Investeer maar eens in de miljoenen ouderen die nu in europa langs de kant staan! Zorg maar eens dat die mensen aan een baan komen in plaats van hun kennis en ervaring door het afvoerputje te spoelen!

Als je het hebt over geld verspillen....

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-03-11T13:31:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.