Imtech ICT, Inter Access en Issue IT leveren apparatuur

Servicepunt71 kiest netwerkleveranciers

Dit artikel delen:
Deal

Het gemeentelijk samenwerkingsverband Servicepunt71 heeft een mantelovereenkomst afgesloten met Imtech ICT, Inter Access en Issue IT. De komende jaren mogen deze drie partijen netwerkapparatuur leveren inclusief software en onderhoud aan de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. De gemeenten voorzien de komende jaren veranderingen in de netwerkinfrastructuur.

Servicepunt71 denkt de komende jaren vooral power over Ethernet (PoE)-switches, bladeservers, blade centers en core switches nodig te hebben. Servicepunt71 wil vooral merkonafhankelijk opereren en wil daarom beschikken over een reeks aan verschillende producten en merken. De gemeenten willen niet beperkt worden in hun keuzevrijheid en denken zo te kunnen profiteren van de concurrentiestrijd tussen de diverse fabrikanten. De partijen zijn geselecteerd op basis van de laagste prijs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-05-04T08:14:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.