Han Knooren gaat PinkRoccade LG leiden

Dit artikel delen:

Han Knooren is de nieuwe algemeen directeur van PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). De 43-jarige Knooren wordt de opvolger van Harrie Gooskens, die sinds begin 2009 leiding gaf aan de gemeenteautomatiseerder. Knooren was tot april 2011 mede-eigenaar en algemeen directeur van Yuki, een online boekhouddienst.

Knooren zegt de marktpositie van PinkRoccade Local Government te willen verstevigen en uitbouwen. Dat is ook de opdracht die hij van het moederbedrijf TSS heeft meegekregen. Robin van Poelje, algemeen directeur van TSS stelt dat PinkRoccade Local Government op een markt opereert waarin lokale overheden turbulente tijden beleven. 'In Knooren hebben we een ambitieuze, resultaatgerichte directeur gevonden die, inspelend op deze en toekomstige ontwikkelingen, PinkRoccade Local Government naar een volgende fase brengt.' 

Vakantiepark Zuid-Frankrijk

Voordat hij met Yuki begon, bekleedde Knooren diverse functies bij McKesson, een multinational op het gebied van zorginformatiesystemen. Daar was hij onder andere directeur McKesson Frankrijk, algemeen directeur Nederland en adjunct-directeur op het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Voor McKesson was hij actief bij Fujitsu en ICL. Op zijn LinkedIn-profiel blijkt hij verder nog een bestuurspost te bekleden bij een vakantiepark in Zuid-Frankrijk.

Knooren heeft na het afronden van zijn studie Commerciële Techniek aan de Universiteit Nyenrode het 'Advanced Management Executive Program' bij Insead in Fontainebleau, Frankrijk gevolgd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-08-10T11:57:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.