PinkRoccade LG neemt Planconsult over

Dienstenbedrijf krijgt szwNET in handen door overname

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener PinkRoccade Local Government neemt softwareleverancier Planconsult over. Dat bedrijf levert szwNet, een systeem dat gemeenten gebruiken ter ondersteuning van de sociale dienst. Het gaat om processen op het gebied van werk, inkomen, zorg, inburgering en armoedepreventie. szwNet wordt gebruikt bij ongeveer zestig gemeenten. Er is niet bekend wat PinkRoccade LG voor Planconsult betaalt. PinkRoccade is onderdeel van TSS Total Specific Solutions (TSS).

Planconsult en PinkRoccade Local Government bundelen de activiteiten op het vlak van werk, inkomen en zorg in het nieuwe bedrijfsonderdeel PinkRoccade Local Government Samenlevingszaken. Dat in Breda gevestigde onderdeel zal geleid worden door het bestuur van Planconsult. Het bestuur zal rapporteren aan de directie van PinkRoccade Local Government in Eindhoven dat wordt geleid door Han Knooren. Knooren zei in augustus 2011 tegen Computable dat hij de marktpositie van het bedrijf wil verstevigen en uitbouwen.

De systemen van Planconsult beschikken over een Gemma-referentiearchitectuur en sluiten volgens de betrokken bedrijven goed aan op de midoffice van PinkRoccade Local Government.

Getronics

PinkRoccade maakte deel uit van Getronics maar in 2009 werden de banden met het moederbedrijf doorgesneden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-02T16:48:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.