Fujitsu krijgt cluster Werkplekken definitief gegund

Easi2010 wint kort geding van Scholten Awater

Dit artikel delen:

Het programmateam van Easi2010 heeft het door Scholten Awater aangespannen kort geding gewonnen. Hierdoor wordt het cluster Werkplekken van de overheidsaanbesteding definitief aan Fujitsu gegund.

Scholten Awater spande een kort geding aan omdat Fujitsu een niet beschikbare monitor zou leveren en er met verschillende prijslijsten gewerkt zou zijn. De rechter veegt die argumenten nu van tafel. Ook Dell spande een kort geding aan, maar trok die zaak eind augustus in.

Fujitsu

Het cluster Werkplekken is onderdeel van de overheidsaanbesteding Easi2010. Het onderdeel is goed voor zo'n 25 miljoen euro. Door deze uitspraak is dit de tweede klus van 25 miljoen euro die Fujitsu in september 2011 binnenhaalt. Ook de Belastingdienst gunde het bedrijf een klus. Fujitsu gaat daar de inkoop van software regelen. Dit bedrag is echter wel op jaarlijkse basis vastgesteld en ook de softwarebedrijven moeten hiervan worden betaald. Het contract met Easi2010 wordt binnen enkelen weken getekend.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-15T11:23:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.