Gemeente Zundert haakt aan bij Equalit

Dit artikel delen:
Handen

Zundert treedt toe tot het Brabantse ict-samenwerkinsgverband Equalit. De gemeente beoogt met de samenwerking op de ict-kosten te kunnen besparen, de kwaliteit van de dienstverlening te vergroten en de kwetsbaarheid van de automatiseringsorganisatie te verminderen. Andere leden van Equalit zijn de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Oosterhout en Woensdrecht en de sociale werkvoorziening !GO.

Zundert verwacht door de aansluiting beter te kunnen inspringen op de landelijke ontwikkelingen op het gebied van digitale dienstverlening aan burgers en bestuur. Het contract om de toetreding te bekrachtigen wordt op 12 maart 2012 ondertekend. Met Zundert erbij ondersteunt het samenwerkingsverband nu circa tweeduizend medewerkers. Equalit levert zowel dienstverlening op het gebied van informatisering als automatisering aan de deelnemende gemeenten.

Equalit sluit aan op de beleidslijn van het kabinet dat gemeentelijke samenwerking stimuleert. De samenwerking maakt het voor de gemeentelijke organisaties mogelijk efficiënter te werken, stelt Equalit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-09T11:43:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.