Gemeente Breda selecteert zaaksysteem Centric

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener Centric gaat een compleet zaaksysteem aan de gemeente Breda leveren. Daarmee zal Breda gemeentebreed, integraal en kanaalonafhankelijk zaakgericht werken verder in de praktijk brengen.

De gemeente Breda gaat gebruikmaken van de Centric Suite4Publieksdiensten. Het NEN-gecertificeerde zaaksysteem bestaat uit Conductor, Key2Zaken, Key2Klantcontact en het DMS/RMA Key2Documenten. Het totale systeem ondersteunt alle relevante koppelingen, bijvoorbeeld met de interne processystemen, de webintake en via Digikoppeling ook met ketenpartners en landelijke voorzieningen.

Modulaire opbouw

Het zaaksysteem van Centric helpt de gemeente Breda met de realisatie van het Antwoord-programma, het iNUP en de ambities van Breda om een betere dienstverlening te leveren aan inwoners, ondernemers en instellingen. Het zaaksysteem is door de modulaire opbouw als geheel of in losse elementen in te zetten. Het is dus mogelijk om in eigen tempo en volgorde het zaaksysteem op te bouwen. De architectuur is gericht op een zo open mogelijk systeem, dat voorziet in standaardkoppelingen met relevante systemen in de omgeving, zowel binnen de gemeente als daarbuiten.

De gemeente krijgt de flexibiliteit om de komende jaren systeemdelen te selecteren. Voor de informatievoorziening van de gemeente zijn koppelingen met de gespecialiseerde afhandelapplicaties van Centric zelf en derde partijen beschikbaar, waarmee ketens zoveel mogelijk automatisch worden gesloten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Helaas ervaring met deze Centric producten, en deze zijn nog in ontwikkeling of werken gewoon nog niet. Misser voor Breda en Centric lacht weer in zijn vuistje.

Aan de andere kant als deze producten in de (verre)toekomst net zo gaan werken als de andere Centric producten kan je een mooi systeem krijgen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-16T11:42:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.