Transfer Solutions koopt failliete boedel Atlis

Dit artikel delen:
Euro

Ict-dienstverlener Transfer Solutions neemt het failliete Atlis over. Dat is een leverancier van geo-oplossingen uit Odijk. Vijf consultants van Atlis komen in dienst van Transfer Solutions. Ook neemt de dienstverlener uit Leerdam de lopende klantcontracten van Atlis over. Met deze overname zegt Transfer Solutions zijn positie in de Nederlandse geo-ict-markt te versterken.

Transfer Solutions biedt Oracle-diensten in Nederland  en is al langere tijd actief op de markt van geografische ict-oplossingen. Atlis was dienstverlener en productleverancier van geo-oplossingen in de overheids- en nutssector. Het bedrijf is in 1999 opgericht en werd in april 2012 failliet verklaard.

De indiensttreding van de vijf nieuwe medewerkers bij Transfer Solutions past in de groeiplannen van het bedrijf. Door de overname van de lopende contracten van Atlis zijn de klanten (waaronder provincies, nutsinstellingen en Rijkswaterstaat) verzekerd van continuïteit.

Transfer Solutions

Transfer Solutions biedt maatwerkoplossingen, 24/7-beheer, opleidingen en consultancydiensten rondom Oracle-technologie. Daarnaast bouwt het geo-toepassingen voor gemeenten, provincies en nutsinstellingen. Deze toepassingen zijn meestal gebaseerd op een Oracle Spatial-database, maar ook wel op Open Source-varianten. Transfer Solutions is gespecialiseerd in de integratie van administratieve systemen met ruimtelijke data. De dienstverlener is opgericht in 1995 en sindsdien gegroeid van negen tot 140 medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-14T11:50:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.