Ministeries huren personeel bij Corso en Ordina

Dit artikel delen:

Enkele Nederlandse ministeries en overheidsorganen hebben een mantelovereenkomst gesloten met de ict-dienstverleners Corso Informatica en Ordina voor de levering van ict-personeel. Het contract heeft een looptijd van twee jaar en een potentiële waarde van 130 miljoen euro. Corso is een volle dochter van AamigoO Group.

De overeenkomst is gesloten met het ministerie van Buitenlandse Zaken, het Bestuursdepartement en het Nederlands Forensisch Instituut, het ministerie van Veiligheid & Justitie, het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de Tweede Kamer, Rijksgebouwendienst, Logius, het ministerie van Algemene Zaken AZ en de Raad voor de Rechtspraak.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken was in 2010 goed voor een inhuur van ongeveer 25 miljoen euro, de bestuursdienst, het Nederlands Forensisch Instituut en het ministerie van Veiligheid & Justitie voorcira 14 miljoen, Binnenlandse Zaken voor circa 30 miljoen en het ministerie van Algemene Zaken voor een ton. In 2010 schreef het ministerie van Binnenlandse Zaken 112 mini-competities uit voor de inhuur van externe professionals.

Corso is door gekozen om zijn expertise in het matchen van zzp'ers, freelancers en professionals in dienst bij derden. Ordina werd gekozen als onderaannemer om zijn kennis van de overheidsmarkt en gespecialiseerde consultants.

Individuele inhuur

Naast Corso en Ordina zijn ook Between, IT-Staffing en HeadFirst als mantelpartijen geselecteerd. Voor de individuele inhuur zal op basis van benodigde kennis en ervaring geselecteerd worden uit deze gecontracteerde partijen. De mantelovereenkomst kent een optie tot verlenging van twee keer één jaar. De verwachting is dat de overeenkomst per 1 juli 2012 zal ingaan.

Corso is specialist op het gebied van het matchen van zzp´ers, freelancers en professionals in dienst bij derden op aanvraag van haar cliënten, op diverse kennisgebieden als ict, financiële en administratieve functies. Corso is inmiddels maandelijks verantwoordelijk voor meer dan tweeduizend professionals.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Geweldig, dat worden weer een hoop onderaannemers

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-22T11:21:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.