Circle Software opent kantoor in België

Dit artikel delen:

Circle Software, met vestigingen in Sittard en Eindhoven, heeft een vestiging in België geopend. Het softwarebedrijf opereert vanuit Aarschot, centraal gelegen in Vlaanderen. Het bedrijf, dat document management software en zaaksystemen levert, verwacht vanuit een eigen Belgisch kantoor de lokale overheids- en onderwijsmarkt beter te kunnen bedienen.

Het softwarehuis rekent in België inmiddels verschillende gemeenten en onderwijsinstellingen tot zijn klantenkring. Johan Ramaekers, waar Circle Software al enkele jaren mee samenwerkt, wordt de commercieel verantwoordelijke van Circle Software BVBA. Hij zal de buitenlandse rechtspersoon mede vorm gaan geven. Raoul Coenegracht  is de directeur van het Belgische bedrijf.

Volgens Ramaekers is de Vlaamse overheidsmarkt volop in beweging. 'Er is nood aan efficiënte oplossingen om de communicatie binnen de interne organisatie en die met de burger te stroomlijnen. Dit gebeurt meer en meer elektronisch via het internet.' Hij verwacht dat Circle Software met zijn softwareplatform hierop kan inspelen. Een lokaal kantoor om voeling met de markt te houden is dan een must. Het bedrijf stelt dat de producten aansluiten op de wet- en regelgeving in België.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-06T11:57:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.