Cascadis biedt gemeenten ICT-beveiliging

Dit artikel delen:

Cascadis, de beroepsvereniging van webprofessionals in de publieke sector, heeft een partnerovereenkomst gesloten met Business to You (B2U) uit Mijdrecht. Dit bedrijf levert diensten op het gebied van websitebeveiliging en internetbetalen. Leden van Cascadis kunnen profiteren van de samenwerking door met korting McAfee Secure-software af te nemen. Kortgeleden haalde Cascadis ook al een andere partner binnen: overheidsautomatiseerder Vicrea.

Volgens bestuurslid Robert van Vliet van de beroepsvereniging Cascadis past het partnerschap van B2U in de ontwikkeling die de organisatie meemaakt. 'We proberen nieuwe vormen van sponsoring uit en kijken of dit aanslaat bij onze leden en de betreffende partner. De eerste gemeente heeft al gebruik gemaakt van de aanbieding.'

Afgelopen 1 augustus sloot Cascadis ook al een partnercontract met Vicrea uit Amersfoort. Die overheidsautomatiseerder heeft zich voor het komend jaar verbonden aan Cascadis als Goud-partner. Vicrea zal onder andere een rol gaan spelen in het CascadisLab, waar leden en partners samenwerken aan digitale innovaties.

Cascadis houdt op 6 november aanstaande in Driebergen voor de tiende keer haar jaarlijkse congres. Op deze jubileumbijeenkomst, met als titel Power to the webprofessional, neemt websiteconsultant Gerry McGovern de hoofdlezing voor zijn rekening.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-09T11:41:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.