Vicrea en Decos leveren samen midoffice

Dit artikel delen:

Documentbeheerspecialist Decos en leverancier van geo-ict-oplossingen Vicrea leveren samen een midoffice-suite voor publieke organisaties. De midoffice bestaat uit deeloplossingen van beide bedrijven. Het gaat onder meer om een klantcontactsysteem, zaaksysteem, document-management-systeem, gegevensmagazijn, geografische informatie en datadistributie. Daarmee moeten organisaties in de publieke sector, zoals gemeenten, eenvoudig en efficiënt hun digitale bestanden kunnen beheren, processen versnellen en de dienstverlening aan klanten verbeteren.

De midoffice met de naam Join is volgens de leveranciers al bij een aantal gemeenten in gebruik. De bedrijven willen echter uit privacy-overwegingen niet delen om welke gemeenten het gaat.

Decos en Vicrea werkten eerder samen aan verschillende projecten in de publieke sector en hebben die samenwerking voortgezet in de ontwikkeling van een geïntegreerde midoffice. Daarbij azen de leveranciers vooral op gemeenten die de behoefte hebben aan één leverancier die een geïntegreerde oplossing aanbiedt zodat gelegenheidskoppelingen tussen verschillende onderdelen van de midoffice niet nodig zijn.

In de samenwerking draagt Decos vooral oplossingen, kennis en ervaring aan van zaakgericht werken. Vicrea brengt oplossingen, kennis en ervaring in van basisregistraties en datadistributie. De suite voldoet aan overheidsstandaarden en de richtinggevende architectuur voor de gemeentelijke informatiehuishouding (Gemma-architectuur).

Papierloos

Vicrea sloeg eerder de handen ineen met Tog voor de bouw van een WOZ-systeem. Decos profileert zich als voorloper in papierloos werken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-08-12T14:11:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.