P-Direkt-baas vertrekt naar SSC-ICT Haaglanden

Dit artikel delen:
Sylvia Bronmans

Sylvia Bronmans

Sylvia Bronmans wordt per 1 december 2014 de nieuwe directeur van Shared Service Centrum ICT Haaglanden van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Zij is op dit moment nog directeur van P-Direkt, het Shared Service Center HRM van hetzelfde ministerie. Ook was zij in 2014 kwartiermaker Nationaal Commissaris Digitale Overheid en was ze directeur ICT.

Sylvia Bronmans was de afgelopen zeven jaar directeur van P-Direkt. Inmiddels bedient P-Direkt als shared service organisatie ruim 120.000 rijksambtenaren en waarderen de managers en medewerkers in de rijksdienst de dienstverlening van P-Direkt gemiddeld met het rapportcijfer 7.

P-Direkt bedient tien ministeries verspreid over heel Nederland, verwerkt ruim 8,4 miljoen mutaties per jaar geautomatiseerd, handelt 250.000 vragen per e-mail en telefoon per jaar af, betaalt acht miljard per jaar aan brutosalarissen en realiseert een rijksbrede besparing van 51 miljoen euro netto op jaarbasis.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-11-27T11:59:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.