Managed hosting door True

Buyitdirect levert hardware aan Zaanstad

Leverancier moet maatschappelijk rendement ICT-investering aantonen

 

Ict-leverancier voor de zakelijke markt Buyitdirect gaat hardware leveren aan de gemeente Zaanstad. Het gaat om smartphones, tablets, multifunctionals, touchscreens en werkplekapparatuur. Volgens de raamovereenkomst die na een Europese aanbesteding is gegund, heeft Zaanstad het voornemen om in de komende vier jaar de levering van hardware uit te besteden aan Buyitdirect, dochterbedrijf van de Duitse ict-dienstverlener Bechtle.

De openbare Europese aanbesteding is gegund op basis van de economisch meest voordelige inschrijving. De hardwareleverancier meldt dat het naast het leveren van de apparatuur ook een adviserende rol krijgt waarin het invulling moet geven aan 'social return'. Dat betekent dat beide partijen op basis van opgedane ervaringen zullen overeenkomen welke bijdrage Buyitdirect het beste kan leveren voor het behalen van een concreet maatschappelijk rendement van de investeringen in ict.

Buyitdirect maakt deel uit van het internationale ict-concern Bechtle dat gevestigd is in Duitsland. Met meer dan 6300 medewerkers zijn zij actief binnen veertien Europese landen en goed voor een jaaromzet van ruim 2,3 miljard euro.

 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5205524). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×