Ricoh levert 200 pc’s aan Amsterdam

Dit artikel delen:
Vrouw computer

Technologiebedrijf Ricoh levert tweehonderd pc’s aan gemeente Amsterdam op dertien verschillende locaties. Hiermee ondersteunt het bedrijf het initiatief BurgerPC van de gemeente. Burgers kunnen de pc’s gebruiken om te internetten, (leren) solliciteren en documenten printen. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van de online diensten van de gemeente.

Ricoh levert zowel de hardware als de software aan de gemeente Amsterdam. Er worden in totaal tweehonderd computers geplaatst bij dertien locaties; zeven stadsloketten en vijf trainingslocaties van de stadsonderdelen Werk en Inkomen. Op deze trainingslocaties worden aanvullende trainingen en groepstrainingen verzorgd.

Herman Keijsers, directeur it & outsourcing services bij Ricoh Nederland: ‘Amsterdam is de eerste stad in Nederland die burgers op een dergelijke laagdrempelige manier toegang biedt tot internet en gemeentelijke onlinediensten. We zijn er trots op dat we de stad bij dit initiatief mogen ondersteunen en verwachten dat andere gemeentes hieraan een voorbeeld zullen nemen. Voor ons is dit een prachtig project en voorbeeld van het ontzorgen van onze klanten op het vlak van it-diensten.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dit lijkt op een bericht uit de jaren tachtig. Ricoh levert een PC met toegang tot internet....is dat nu echt laagdrempelig? Waarom geen touch zuil of spraakgestuurd systeem?
En wat gaat dit kosten?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-07-17T14:14:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.