Centralpoint wint aanbesteding Waterschap Limburg

Dit artikel delen:

Centralpoint heeft de aanbesteding voor het leveren van ict-hardware gewonnen bij Waterschap Limburg. Dit nieuwe waterschap ontstaat per 1 januari 2017 uit een fusie van Waterschap Roer en Overmaas (WRO) en Waterschap Peel en Maasvallei (WPM). Het contract voor het leveren van laptop- en randapparatuur heeft een looptijd van vier jaar.

Volgens Ronald Ederveen, commercieel directeur Centralpoint, toont zijn bedrijf met het binnenhalen van het contract opnieuw aan dat Centralpoint ook in de (semi-) overheidsmarkt steeds vaker gezien wordt ‘als professionele leverancier die in staat is om klanten te helpen met het realiseren van een moderne en toekomstvaste ict-infrastructuur’.

De Europese aanbesteding ict-hardware had als doel om medewerkers van Waterschap Limburg met een mobiel apparaat (laptop) uit te rusten om het tijd- en plaatsonafhankelijk werken goed te faciliteren. ‘Central Point heeft de aanbesteding als best scorende partij gewonnen. Het beschreven serviceniveau is klantgericht en proactief, waarbij de it-afdeling van het waterschap ontzorgd wordt aangaande de uitrol van de werkplekken en storingsafhandelingen’, zegt Raymond Sahl, projectleider ICT Waterschap Roer en Overmaas.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-28T09:44:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.