Kennispark Twente krijgt 100 miljoen voor groei

Dit artikel delen:

Kennispark Twente krijgt de komende jaren een investering van ruim honderd miljoen euro voor de doorontwikkeling van die innovatiecampus. Dat geld wordt geïnvesteerd door bedrijven, overheid, onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Vrijdag 9 december 2016 werd het startsein gegeven voor de doorontwikkeling van de innovatiecampus.

Met de investering moet het Kennispark Twente haar nationale en internationale positie verder uitbouwen en verstevigen. De Enschedese campus wil de positie van Twente als technologische topregio verder uitbouwen.

Met een symbolische ondertekening gaven Provincie Overijssel, gemeente Enschede, HMO, Flow of Innovation, Universiteit Twente, Demcon, Switch IT Solutions, MetricControl, Convergence Test- en Meettechniek, Winkels Installatietechniek en ProLeiT het startsein voor de doorontwikkeling van de campus.

Op dit moment zijn op de campus 432 bedrijven gevestigd. De Stichting Kennispark Twente is een initiatief van de Universiteit Twente, gemeente Enschede, Regio Twente, Provincie Overijssel en Saxion. Zij delen de missie om via Kennispark Twente tienduizend nieuwe, hoogwaardige arbeidsplaatsen te realiseren voor de regio en bij te dragen aan de regionale ontwikkeling. Het Kennispark Twente heeft een vacature openstaan voor voorzitter en directeur new business. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-12T11:19:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.