VKA lijft Management in Motion definitief in

Dit artikel delen:
samenwerking

Adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA) heeft interim- en programmanagement-bureau Management in Motion (MiM) overgenomen. De honderdvijftig zelfstandige interim- en programmamanagers van MiM zijn hierdoor verbonden met VKA. Na de fusie zijn er nu zo’n 270 werknemers aan het Zoetermeerse VKA verbonden. Welk bedrag met de overname gemoeid is, wordt niet bekendgemaakt.

Met deze uitbreiding kan VKA zijn opdrachtgevers naar eigen zeggen nog beter ondersteunen. Tegelijkertijd kunnen de onafhankelijke adviesdiensten van VKA aan de opdrachtgevers van Management in Motion worden aangeboden. De overname biedt de interim managers van MiM bovendien toegang tot de mantelovereenkomsten die VKA met 115 overheidsorganisaties heeft.

Strategische samenwerking

De overname volgt op een strategische samenwerking die in februari 2017 is aangekondigd. Doelstelling was vanaf dat moment al om een definitieve overname van MiM door VKA nog in 2017 te bereiken. MiM is gespecialiseerd in operations management en ict-management. De twee directeuren van het bedrijf, Herman Waijers en Ries Bode, waren destijds al als associate aan VKA verbonden.

Ries Bode, directeur Management in Motion, is blij met de overname: ‘De strategische samenwerking heeft in de afgelopen periode aangetoond dat we samen succesvol kunnen optreden naar onze opdrachtgevers. Door de verdere samenvoeging van onze bedrijfsactiviteiten kunnen we nog effectiever optreden. Ook profiteren we maximaal van de samenvoeging van onze backoffice activiteiten. In de komende periode zal ik de verantwoordelijkheid voor VKA Interim Management oppakken, om zo continuïteit te bieden naar onze opdrachtgevers en VKA Interim Managers.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-08T09:06:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.