Robotic Invoicing te zien op Overheid 360°

Easy Systems en Coforce spelen in op veranderende wetgeving

Dit artikel delen:
Vrouw facturen e-facturering

Easy Systems en zusterbedrijf Coforce presenteren op het congres Overheid 360° een nieuwe oplossing voor het gerobotiseerd verwerken van facturen. Hiermee spelen beide bedrijven uit Veenendaal in op de veranderende wetgeving omtrent het ontvangen en verwerken van e-factureren bij de overheid.

Easy Systems en Coforce verzorgen tijdens Overheid 360°, dat op 10 oktober plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht, de sessie Robotic Invoicing. 'Met onze oplossing Easy Exchange speelden we al in op de veranderende wetgeving rondom de verwerking van facturen', zo geeft Jan Willem ter Steege, directeur bij Easy Systems aan.

'Vanaf april 2019 is het voor overheden verplicht om e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken. Daarom hebben wij gebouwd aan een laagdrempelige oplossing die facturen automatisch kan ‘vertalen’ naar het gewenste bestandsformaat. Met deze toevoeging van robotics kunnen we een stap verder gaan in de lastenverlichting van administratieve processen bij overheden.' 

Volgens Franklin Willemstein, algemeen directeur bij Coforce, kunnen overheden met 'robotic process automation' hun administratieve lasten verlichten doordat softwarerobots terugkerende, manuele werkzaamheden van medewerkers overnemen of hierin ondersteunend zijn.

Easy Systems en Coforce zijn onderdeel van de Innovestit Groep dat zich richt op de administratieve lastenverlichting van overheden en het bedrijfsleven. Easy Systems levert workflowoplossingen; Coforce is gespecialiseerd in robotics.

Programma

Tijdens Overheid 360° zijn er talloze presentaties, discussies en oplossingen, verdeeld over vier subthema’s: een datagedreven overheid, een kansrijke overheid, een wendbare overheid en een veilige overheid. Meer voorbeelden van sessies per subthema zijn terug te vinden op de website www.overheid360.nl.

Overheid 360° wordt georganiseerd door Jaarbeurs in samenwerking met de gemeente Utrecht, Native Consulting, VNG Realisatie en Ynformed. Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door marktpartijen. Hoofdmediapartner is ict-vakblad Computable. Voor medewerkers van publieke organisaties is deelname kosteloos. 
 
Aanmelden kan via de website.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-04T10:54:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.