Nederlandse steden vertegenwoordigd op Smart City Expo

Dit artikel delen:

Smart City Expo Barcelona 2017

Een delegatie van zes Nederlandse steden zijn van 13 tot en met 15 november 2018 vertegenwoordigd op de Smart City Expo World Congress in Barcelona. Zij tonen tijdens deze beurs hoe datagedreven technologie wordt ingezet om de stad efficiënter, veiliger, gezonder, duurzamer en leefbaarder te maken. De zes steden zijn: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven én ’s-Hertogenbosch.

De zes gemeenten komen samen op het Nederlands Paviljoen: een stand van 120 vierkante meter op de beursvloer in Barcelona. Deze wordt georganiseerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

Naast dit zestal exposeren verschillende bedrijven, startups en kennisinstellingen op dit Nederlandse paviljoen. Het gaat om de Bossche Investeringsmaatschappij (BIM), Heijmans, Geodan, Republiq, Voldaan, No Food Wasted, iToday, Dataspox, Hello New Day, Ditss en 1Horse4Hire deel. Ook de Jheronimus Academy of Data Science en Hogeschool Avans zijn aanwezig.

Expo

Op het Nederlands Paviljoen staan de partners voor kennisdeling, de verkoop van producten en diensten, maar ook om samenwerkingen te sluiten. Zo is er ruimte om te pitchen, demo’s te draaien en delegaties te ontvangen.

Computable is aanwezig op Smart City Expo, net als vorig jaar. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-13T09:47:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.