I-Interim Rijk groeit met 27 procent

Dit artikel delen:
Selecteren

Het aantal werknemers bij I-Interim Rijk is het afgelopen jaar met 27 procent gegroeid naar ruim tweehonderd. I-Interim Rijk vormt een detacheringspool van medewerkers op het gebied van informatiemanagement en ict voor de rijksoverheid.

De flexpool I-Interim Rijk is inmiddels een paar jaar oud en is opgezet om het opdrachtgeverschap bij rijks-it-projecten te versterken. De organisatie is onderdeel van de Uitvoeringorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR) van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

UBR I-Interim Rijk bemiddelt bij detachering van rijksambtenaren op managementniveau in vooral functies als programma/projectleider en - manager, architect, informatiespecialist en expert voor informatiemanagement en ict.

I-Interim Rijk levert tijdelijke expertise, wisselt kennis uit en helpt zo de rijksoverheid met het oplossen van ingewikkelde vraagstukken en moet helpen om het aantal mislukte ict-projecten te verminderen.

Werving

Volgens directeur Araaf Razab-Sekh slaat het concept aan. 'We hebben meer klanten kunnen bedienen, met behoud van kwaliteit; het aantal werknemers bij I-Interim Rijk is het afgelopen jaar met 27 procent gegroeid. Dankzij een goed georganiseerd wervingsproces is het ook gelukt om meer jongeren binnen te halen.'

De tweehonderd ict'ers werken aan projecten binnen de rijksoverheid. Ook werkt I-Interim Rijk op nationaal niveau samen met het bedrijfsleven en andere organisaties, en beschikt het over een internationaal netwerk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-07T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.