SLTN en HPS sluiten pact voor telecom in cloud

Dit artikel delen:
Cloud

SLTN Inter Access (SLTN) en HPS Connectivity Solutions (HPS) gaan samen geïntegreerde en op cloud gebaseerde telecommunicatieoplossingen aanbieden van met name Mitel. Daarvoor hebben beide partijen een strategische samenwerking gesloten.

Volgens beide bedrijven biedt de combinatie de kans om hoogwaardige oplossingen te leveren en te beheren bij een breed scala aan bedrijven en instellingen. 'Met name als het gaat om de op cloud gebaseerde telecommunicatieoplossingen van Mitel kunnen wij beter tegemoet komen aan de wensen en eisen van veel van onze - gezamenlijke-  klanten. Indien gewenst kunnen we deze oplossingen aanvullen met maatwerksoftware en integreren in de bedrijfsprocessen waar nodig', aldus Eugène Tuijnman, algemeen directeur van SLTN.

Tuijnman voorziet met name meerwaarde bij grotere, complexere aanbestedingen en onderhandse offerte-aanvragen. Zo heeft SLTN veel ervaring met aanbestedingen bij de rijks-, provinciale en gemeentelijke overheid. 'Door bij deze klanten tevens het Mitel-telecommunicatieportfolio aan te bieden middels de ervaring en expertise van HPS ontstaan er voordelen voor alle betrokken partijen,' stelt de SLTN-topman.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-07T15:04:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.