Martin Holwerda directeur softwarebedrijf U/ME

Dit artikel delen:

Martin Holwerda, ex-directeur van Aareon Nederland, heeft bij de softwaregroep U/ME de touwtjes in handen gekregen. Hij volgt de huidige algemeen directeur Erik Dokter op. U/ME is het bedrijf achter de softwareproducten Embrace, Umbrella en Qvision, met vestigingen in Groningen, Sneek, en Utrecht en in Duitsland en Bulgarije.

Holwerda, die eind 2018 afscheid van woningcorporatieautomatiseerder Aareon, gaat zich in zijn nieuwe functie richten op het verder laten groeien van U/ME. Daar werken inmiddels honderdvijftig man. De nieuwe directeur heeft ook de taak meegekregen om integratie van de verschillende organisatieonderdelen, producten en merken in goede banen te leiden.

Holding

U/ME is de holding achter de bedrijven Embrace, Umbrella en Qvision. Embrace is bedrijfssoftware voor samenwerking en het delen van documenten. Umbrella is specialist op het gebied van digitale dienstverlening aan huurders. Het bedrijf nam vorig jaar nog Qvision over, een leverancier van software voor woonruimteverdeling in de corporatiesector.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-10T14:02:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.