Almere treedt toe tot Amsterdam IT-Circle

Dit artikel delen:
Samenwerken

Medewerkers van gemeente Almere kunnen vanaf nu ook buiten hun eigen organisatie it-kennis delen en vergaren. De gemeente treedt toe tot Amsterdam IT-Circle, een samenwerkingsverband van lokale overheid, bedrijfsleven en onderwijsinstellingen in de regio.

Volgens cio Remco Schilderinck van Almere is het belangrijk dat medewerkers openstaan voor en participeren in it-ontwikkelingen buiten de overheidsorganisatie. Ze kunnen erdoor tot andere inzichten komen, discussies aangaan en nieuwe ideeën ontwikkelen.

Onder de deelnemers aan Amsterdam IT-Circle bevinden zich gemeente Amsterdam, De Nederlandsche Bank, KLM, Waternet, Hogeschool Inholland, de Uva/HvA, ABN Amro en de SVB. Het waren ambtenaren van de hoofdstad die hun Almeerse collega's aanspoorden om tot het samenwerkingsverband toe te treden.

Elders

Elders in Nederland zijn er nog vijf regionale IT-Circles: in Amersfoort, Eindhoven, Rotterdam/Den Haag, Utrecht en Oost-Nederland (Zwolle/Deventer/Apeldoorn). De overkoepelende organisatie organiseert binnenkort haar eerste evenement van 2019, met als thema ‘IoT in Smart Buildings’.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-18T16:22:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.