Swemp-corporaties verlengen contract Cegeka-DSA

Dit artikel delen:

Woningcorporaties Staedion, Woonbron, Eigen Haard, Mitros en Portaal (verenigd in Swemp) hebben hun contract met Cegeka-DSA met vijf jaar verlengd. Het vijftal gebruikt het softwarepakket Dynamics Empire van de corporatie-automatiseerder.

Het samenwerkingsverband Swemp is opgericht om te komen tot een eenduidige inrichting van het softwarepakket Dynamics Empire. Zo is er beter te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen, zoals een overstap naar de cloud, en zijn ervaringen te delen. Ook staan de corporaties samen sterker tegenover de leverancier dan elk apart. Het kwintet beheert in totaal ruim tweehonderdduizend woningen in Nederland.

Volgens Sjoerd van Tussenbroek, directeur Swemp, sluit een klassieke klant-leverancierverhouding niet meer goed aan bij het werken met een bedrijfskritisch softwarepakket. In de nieuwe overeenkomst met Cegeka-DSA zijn daarom wederom afspraken gemaakt op basis van gezamenlijk onderschreven principes. Daaronder vallen samenwerken op basis van vertrouwen, een transparant prijsmodel, softwarevernieuwing in afstemming met de business en samen sturen op kritische succesfactoren.

Swemp praat overigens als lid van de gebruikersvereniging Woondynamics ook mee over toekomstige software-oplossingen van Cegeka-DSA.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-17T11:11:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.