Interface stapt in Acanthis Document Solutions

Dit artikel delen:

De Interface Groep investeert in Acanthis Document Solutions. Dit bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam levert documentmanagement-oplossingen en zoeksoftware aan (lokale) overheden, de advocatuur en de automobielbranche. Met het extra kapitaal wil Acanthis zijn groeiplannen financieren.

Acanthis Document Solutions levert oplossingen zoals DocBase en Next2Know. Documenten en data worden er georganiseerd in de juiste context weergegeven. Informatie is daardoor voor gebruikers makkelijker vindbaar. Met name provincies en gemeenten maken van deze software gebruik. Een voorbeeld is de provincie Gelderland, al klant sinds 1998. Voorbeelden van andere klanten zijn GGZ Nederland, Hogeschool Rotterdam en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).  

Het hoofdproduct DocBase is al jaren geïntegreerd met de Next2Know zoekmachine (gebaseerd op de Elasticsearch-zoekmachinetechnologie). In de nieuwe strategie worden beide producten als een  out-of-the-box cloudoplossing aangeboden aan de doelmarkten. Acanthis verwacht daardoor verder te kunnen groeien. Investeerder Interface staat de directie bij met het ontwikkelen en exploiteren van de nieuwe strategie. Grootaandeelhouder Rob Hilferink blijft de directie voeren over Acanthis.

Deelnemingen

Interface Groep is van de investeerders Michel Bender en Robbert Bolsenbroek. De kapitaalverschaffer uit Doorn nam in november vorig jaar Online Talent Manager over. Dit bedrijf uit Breda biedt online-assessments voor talentbeheer.

Daarnaast is Interface een van de investeerders in Holland Datacenters, dat het datacenter in Kloetinge exploiteert. Dit datacenter levert de cloudfaciliteiten aan Acanthis.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-23T17:31:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.