Conclusion koopt ict-adviesbureau Morgens

Dit artikel delen:

Conclusion neemt ict-adviesbureau Morgens uit Leiden over. Door die overname versterkt het Utrechtse ict-bedrijf zijn adviesdiensten binnen de publieke sector. Morgens blijft onder eigen naam actief.

Morgens, sinds ruim twintig jaar actief, adviseert en begeleidt ziekenhuizen, ggz-aanbieders, overheid, gemeenten, instellingen in de langdurige zorg en publieke gezondheid, de strafrechtketen en onderwijsinstellingen. De dienstverlening van het bedrijf richt zich op verandermanagement, procesverbetering, digitale- en organisatietransitie. Ook strategieontwikkeling en de uitvoering van die nieuwe aanpak behoren tot het dienstenaanbod. Bij het bedrijf werken 65 mensen.

Ecosysteem

Conclusion bestaat na de overname uit een ecosysteem van ruim 25 bedrijven die vaak onder eigen naam actief zijn in verschillende delen van de ict-markt. Variërend van security tot diensten rondom Afas-software en van lowcode-projecten op basis van Mendix tot SAP-projecten (Mybrand). 

Naast de wederzijdse versterking op inhoudelijk vlak, zien Conclusion Morgens veel kansen op het gebied van kennis, inspiratie en samenwerking van medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-31T11:04:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.