Vastgoedsoftwarebedrijf Zig koopt Casix

Dit artikel delen:

Zig, een softwareleverancier voor de vastgoedbranche uit Huizen, heeft softwarebedrijf Casix overgenomen. Dit bedrijf uit Roelofarendsveen biedt een cloudoplossing voor vastgoedonderhoud, waarin woningcorporaties en ketenpartners in één omgeving samenwerken om efficiënt en klantgericht onderhoudsverzoeken af te handelen.

Investeerder Main Capital stapte in november 2021 in bij Zig. De software van het bedrijf wordt gebruikt door woningcorporaties, studentenhuisvesters, institutionele beleggers en beheerders van commercieel vastgoed. Het belangrijkste product van de onderneming is een platform voor de bemiddeling van sociale-huurwoningen.

Met de acquisitie van Casix versterkt Zig zijn marktpositie op het gebied van digitalisering en stroomlijning van complexe verhuurmutatie- en onderhoudsprocessen. Met het gebruik van Casix worden onderhoudsprocessen versimpeld en overzichtelijk middels een gemeenschappelijk platform waar zowel aannemer als woningcorporatie op zijn aangesloten. Beide bedrijven hebben een focus op het gebruik van Cora en Vera, de sectorstandaarden. Met de toevoeging van Casix telt Zig circa honderdvijftig medewerkers.

Afgelopen mei nam Zig ook al Skarp over, een business intelligence-platform voor vastgoedorganisaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-24T14:00:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.